A ribancfeleség 2.

A szűznek képzelt menyasszonyom már az esküvő előtt kiderült amikor meg akartam baszni,már 15 évvel előtte két ismeretlen férfi elvette a szüzességét. Azóta már a csaj saját bevallása szerint jó pár százezer férfi dugta már meg és nem egy állatot is kipróbált. Kiderült az egyik közeli város internátusából azért tanácsolták el,mert a férfi diákszállóba járt minden éjszaka 4-5 sráccal rendszeresen dugni és majdnem mindegyik ott lakó sráccal is közösült, de tanárokkal is. Mikor ez kiderült én elmentem és otthagytam a csajomat az utcán éjszaka kitéve bárki használatára. A csaj megígérte,hogy ezentúl csak én fogok a lába között muzsikálni, de ha nem veszem feleségül az apja megöli,mert már rajtakapta egy koma amikor meg akarta kefélni. én hülye hittem neki és megtartottuk az esküvőt.

Előző nap a fényképész akihez menni akartunk megkeresett és megkérdezte nem adnám el a nászéjszakámat neki,mert szeretné ha ővele töltené az éjszakát és ezért adna nekem 50.000forintot és ígéri nem fogja felcsinálni. Ő volt az egyik aki 12 éves korában elvette a szüzességét és ha a másik is ott lehet akkor még egy százezret adnak hozzá, de az sem fogja felcsinálni ezt garantálja.Gondoltam ez jó kereset lesz és beleegyeztem. Persze az esküvőn ott voltak és mikor éjfél tájban kerestem a nejemet akkor az istállóban találtam rá a kéz koma döngette éppen.Hajnal felé vittük el a csajt és én egy fiatalasszonyt vittem magammal akinek a férje ígért nekem száz rongyot.

Én egész éjszaka basztam a koma feleségét aki ezért adott hogy felcsináljam harminc rongyot és megígértette velem,hogy három év múlva megint eltöltök vele egy éjszakát és csinálok neki egy másik gyereket. A férje impotens volt akárcsak a barátja. Kiderült hogy pár éve az egyik alkalommal elkaptak egy fiatal leányt akit megerőszakoltak , de a fiúja úgy szét rúgta a két srác tökét,hogy nem tudták rendbe tenni és ki kellett a z egyik golyóját venni, a másikat meg megharapta egy kutya és így nem tudott gyereket csinálni. A felesége elmondta feláll a farka és a merevedése megvan és hatalmas szerszámmal rendelkezik hiszen 28 cm. hosszú és jó vastag.

Ezért maradt vele ,mert jobban szereti a férje faszát mint bármelyik férfi faszát, de énvelem kivételt tesz. Persze ezek után ha megkerestek mindig odaadtam az asszonyomat ,mert élveztem hogy kefélik mások is,gyereket meg úgy se tudtak neki csinálni. Igaz mire megöregedett megbántam,mert ugye a kutyából sem lesz szalonna és a feleségemből sem lett hűséges asszony. Rendszeresen kefélt másokkal és igaz összehoztam neki két gyereket akiket imádok és 100%-ban biztos hogy a sajátom a gyerek. A házban ahol laktunk a 16 lakásból 12 lakó férfiak rendszeresen baszogatták.

Persze amikor rákaptam az izére a külföldi vásárlásokra sokszor elvittem az anyósomat és az éjszakákat a lába között töltöttem. Ő mindig hálás is volt ezért,hiszen az apósom mindig máshova járt kefélni. Amikor a gyerekek még nagyon kicsik voltak addig is sokszor velem aludt és sok esetben nem alvással töltöttük az éjszakát bár már nem volt fiatal. Az anyjuk elment elment kuncsaftokat hajtani és nemegyszer úgy jött haza,mint akin egy regiment ment keresztül.Aztán leszokott erről és a gyerekek sétálásakor szedte fel a partnereit. Volt olyan alkalom amikor elmentünk a téli hegyekbe telelni és sokszor ott is éjszakára keresett magának belevaló partnereket.

Az egyik alkalommal amikor elmentünk kettesben egy nyár közepén egy hegyi panzióba akkor az erdőben szedett fel két öregurat akik aztán egy hétig minden nap többször is meghágták.Sajnos megismerkedett pár román asszonnyal akik szintén ezért jártak ide,mert nagyokat tudtak baszni sok partnerrel és ha itt voltak nem egy éjszaka ott aludt ,dehogy mit csinálhattak ,mert folyton kiszívott nyakkal jött haza.Volt három évben mindig húsvét tájban elment egy barátnőjével Velencébe ahol a barátnőjének rokona volt és akkor mindig náluk aludtak és reggeltől estig bolyongtak az utcán partnert keresve.

Néha felment ha itthon volt Pestre a barátnőjéhez és vele járt kurválkodni aki még a szülőföldjének osztálytársa volt és együtt jártak kurválkodni. Nyaranta sokat voltak a Balatonon,hiszen több éven keresztül a keresztapám a lába közé járt muzsikálni,dugni.Ha neki már nem ment akkor egyedül csatangolt és sokszor hajnalba ment csak haza.Persze amit még a házasság előtt ígért abból nem nagyon lett semmi. Igaz megtanított arra,hogyan kell kinyalni a női pinát,hogy a nős is kívánja a nyalást, de ő már harminc évre már nem engedte,hogy én nyalakodjak a lába között hanem mások jártak rá.