Szexorgia lett a medence avatóból

A nyugati határszélen a hűség városában élünk, már jó pár éve. Az évek során a feleségemmel Andival sok emberrel kerültünk kapcsolatba, közülük egy jó párral közeli barátság is kialakult. Zsuzsával a feleségem egy szépség szalonban ismerkedett meg, ahová rendszeresen eljár. Ahogy teltek az évek egyre szorosabb barátság alakult ki közöttük. Munka után, ha az idejük engedi az egyik törzshelyükké váló kávézóban, lazítanak egy kicsit. Az egyik ilyen alkalommal, a barátnője örömmel újságolta, hogy végre elkészült a házuk udvarán a medence és természetesen ezt Andinak is látnia kell. Ő persze azonnal megígérte neki, ha alkalom adódik, majd meglátogatja.

Nem sokkal ezt követően éppen strandolni készülődtünk, amikor megszólalt a mobilja.
- Hello, Zsuzsa vagyok.– hallottam meg én is mivel elég közel álltam a telefonhoz.
- Tudom, hogy szabadnapos vagy. Volna kedved kilátogatni hozzám? A férjem dolgozik, a fiam Horvátországban nyaral, a lányom táborozik, tök egyedül vagyok. Felavatjuk a medencét – folytatta a szokásos csevegő stílusában.
- Hát? Éppen strandolni készülődtünk mi is. – válaszolta Andi.
- Semmi gond! Hozd a férjed is! Végtére is elég nagy a medence.- mondta nevetve Zsuzsa.
- Oké, akkor indulunk. – nyugtázta a feleségem.

A várostól autóval egy jó tíz perces volt az út a településig, ahol laknak így hamar odaértünk. A házuk előtt leparkoltunk. Andi már éppen be akart csengetni, amikor megjelent a barátnője egy lenge nyári ruhában.
- Várjatok, kinyitom a kaput. Álljatok be az udvarra! – jött a szíves invitálás.
Így hát beálltam az udvarra. Gyorsan kivettem a táskánkat a csomagtartóból majd indultam a lányok után. Persze már a medencénél értem utol őket. A családi házhoz tartozó szépen füvesített udvar hátsó részében volt a medence, igazán igényesen elkészítve. Világítással, víztisztító berendezéssel, egyéb tartozékokkal ellátva, és ami igazán tetszett, a külső kíváncsiskodó szemektől többek között magas tujasorral védve. Teljesen lenyűgözött minket látvány.
- Zsuzsa ez igazán szép. – jegyezte meg egyszerre Andi, a vendéglátónk nem kis örömére.
- Gondoltam, hogy tetszeni fog nektek. A víz is kellemes és látjátok nincsenek kíváncsiskodó tekintetek – mutatott körbe, majd még gyorsan hozzátette – Öltözzetek át, addig hozok egy hideg italt!

A medence melletti parti sátorhoz ballagtunk és egy kis nézelődés után, nekiláttunk átöltözni. Épp csak ledobtuk az utcai ruhánkat, miközben visszaérkezett Zsuzsa, kézében a beígért italokkal. A fürdőruhánkat lazán magunk előtt tartva igyekeztünk természetesen viselkedni. Ő ránk nézett majd a legtermészetesebb módon megjegyezte:
- Látom, szerettek nudizni – célozva az egyenletesen lebarnult testünkre.
- Hát igen, ha csak tehetjük, szívesen napozunk meztelenül – válaszoltam azonnal.
- Itt is nyugodtan megtehetitek. Egyébként én is rendszerint fürdőruha nélkül pancsolok. – tette még hozzá nevetve.
- Ha komolyan gondolod, akkor mi már át is öltöztünk. – kapcsolódott be Andi is a beszélgetésbe.
Azzal ledobta a székre a bikinijét és átvette tőle az italát, majd leült vele a medence szélére. Én is csatlakoztam hozzá. Vendéglátónk is gyorsan megszabadult a rövid nyári ruhájától. Eddig észre sem vettem, hogy csak az volt rajta. Ahogy a feje fölött átemelte azt, megcsodálhattuk a gyönyörű, egyenletesen lebarnult formás testét. A duzzadó ajkú igényesen fazonra igazított punciját, majd a formás hasát, és ahogy a ruhát egyre feljebb húzta a szép telt kebleit. Igazán formás alakja volt. Andival cinkosan összenéztünk és abban a pillanatban tudtuk, hogy itt a remek alkalom. Ha ügyesen irányítjuk az eseményeket, beteljesedhet egy régi közös vágyunk. Zsuzsa eközben ledobta a ruháját az egyik székre, majd odaült mellénk és lassan kortyolgatva az italunkat kötetlenül beszélgetni kezdtünk. Mindhárman természetes módon viselkedtünk, egyáltalán nem zavart minket a meztelenség.

A nap egyre melegebben tűzött ránk. Az italokkal végezve egy gyors tusolás után beugrottunk a medencébe. A kellemes hűs víz, üdítő volt számunkra. A medence egyébként meglepően tágas és kellő mélységű volt, úgy 9-10 karcsapással lehetett átúszni, így egy jó ideig csak oda-vissza úszkálgattunk. Andi azonban rövidesen a létrához úszott.
- Azt hiszem nekem elég volt. Napozok egy kicsit. Ti még maradtok? – kérdezett vissza pajkosan.
- Ha a férjednek van kedve? Akkor igen. – felelte Zsuzsa kérdőn rám nézve.
- Persze, hogy maradunk. Szeretném minél tovább élvezni ezt a kényelmet.- válaszoltam azonnal.
- Aztán csak semmi rosszalkodás. – jegyezte meg tréfásan Andi és kilépett a partra, majd kifeküdt a medence szélére készített napozó ágyak egyikére.

A vendéglátónkkal tehát mi még maradtunk, úszkáltunk élveztük a vizet. Zsuzsa időnként egyre közelebb úszott hozzám, így néha játékosan egymás testét is megérintettünk. Ilyenkor minden egyes érintésére kellemes bizsergés lett úrrá rajtam. Egy rövid kis szünetet tartva a medence falára könyökölve lazítottunk egy kicsit, közben vidáman társalogtunk. Andi már nem is figyelt ránk, teljesen átadta magát a napozás örömének. Időnként ellöktük magunkat a faltól, majd lassan visszaúsztunk. Az egyik ilyen manőver során a víz alatt úsztam vissza és pont a formás punijával találtam szemben magam. Egy pillanatra átfogtam a derekát és egy apró puszit leheltem rá, majd lassan kiemelkedtem a vízből. Egyszerre láttam a tekintetén, hogy egyáltalán nem vette tolakodásnak a közeledésemet, sőt szinte már várta azt. Mivel elég közel álltam hozzá a kezét lazán rákulcsolta a farkamra, és lassan el kezdte masszírozni. Egyre közelebb araszoltam hozzá és érzékien megcsókoltam. Azonnal visszacsókolt. A formás fenekét átfogva szorosan magamhoz vontam és egyre hosszabb csókokat váltottunk.

Egyszer csak kiemelkedett a vízből és kiült a medence szélére, majd lassan hátra dőlve hanyatt feküdt. Az igézően szép barna testén a vízcseppek egyszerre vidáman cikáztak lefelé. A lábait kissé széttárta így alaposan szemügyre vehettem a csodás ölét is. A vízcseppektől csillogó duzzadó ajkak szinte hívogatóan néztek vissza rám. Egyre közelebb úsztam hozzá, majd a lábait kissé széjjelebb tolva rákönyököltem a medence falára és a tenyeremmel egy kis vizet locsoltam a testére.
- Ez jól esett. Kérhetnék még egy adagot? – jegyezte meg tréfásan.
- Szívesen. – válaszoltam azonnal, és egy újabb adagot locsoltam a testére, de most már az érzéki ölét is lágyan végigsimogattam.
Erre a combjait még merészebben széttárta, teljes belátást biztosítva így számomra. A punija, mint egy virág kelyhe tárulkozott ki előttem. Teljesen belefeledkezve gyönyörködtem a csodás ölében, amikor egy távoli incselkedő hang ütötte meg a fülem.
- Milyen érzés a „csodák barlangja” előtt időzni? – kérdezte mosolygós tekintettel Andi miközben egyre közelebb ért hozzánk, majd gyorsan leült a barátnője mellé.
- Azt hiszem mindjárt két „csodás barlang” bejárata előtt fogok időzni – válaszoltam nevetve.
- Mit szólnál egy kis barlangtúrához és mindjárt két bejárat közül is választhatsz! – kapcsolódott be Zsuzsa újra az egyre merészebb beszélgetésbe.
- Azt hiszem én mindkét barlangot szeretném bekalandozni, ha megengeditek! – feleltem.

Azzal fogtam magam, egyre közelebb hajoltam az izgató puncijához és apró csókokkal halmoztam el azonnal. Mindezt természetesen Andi előtt, akivel már nem először volt ilyen kalandban részünk, így a féltékenység legapróbb jele nélkül élvezettel nézte, ahogy a barátnője csodás ölét ízlelgetem. Gyorsan váltottam és az övét is elborítottam leheletnyi csókokkal, majd a nyelvemmel többször végigfutottam az egyre duzzadtabbá váló ajkakon. Zsuzsa eközben féloldalt a könyökére támaszkodva, vágyakozva nézni kezdett minket. Egy rövid ügyködés után ismét visszatértem hozzá és most már alaposan belekóstoltam nála is a „csodák barlangjába”. Rövidesen élvezettel ingáztam a két szép nő érzéki öle között. Amikor ismét a Zsuzsa egyre jobban csillogó punijával voltam elfoglalva, Andi is fokozatosan közelebb hajolt a hozzá és az egyre jobban ágaskodó mellbimbóját lágyan az ajkai közé vette. Majd miután örömmel tapasztalta, hogy a barátnője igen csak élvezi a közös együttlétet, érzékien az ajkaira tapadt. Egyre hosszabb csókokat váltottak, majd folytatásként már az egymás mellével kezdtek játszadozni.
- Cseréljünk helyet! Gyere ki egy kicsit a medencéből, most mi jövünk. – szólalt meg egyszer csak Zsuzsa teljesen feldobódva.

Becsúsztak a vízbe én pedig a könyökeimre támaszkodva kifeküdtem a helyükre. Az átélt élmények hatására a farkam már keményen ágaskodott. A házigazda elsőbbségét élvezve nemes egyszerűséggel Zsuzsa azonnal tövig nyelte azt, majd bámulatos vehemenciával szopni kezdte. Egy kis szünetet tartva átengedte Andinak, aki szokása szerint először a nyelvét többször végig futtatta rajta, majd szép lassan ő is szopni kezdte. Ezt követően felváltva folytatták egy ideig.

Igazán kellemes volt, ahogy egyre jobban belelendülve szopták a farkam, majd Zsuzsa lassan Andi mögé került és érzékien hozzásimult. A kezeivel a testét végigsimogatva egyre jobban magához vonta őt. Rövidesen apró csókokkal halmozta el a nyakát, közben a melleit simogatta, majd lejjebb és lejjebb kalandozva a punijára tért át. Élvezet volt nézni, ahogy egyre jobban birtokba vette a testét. Egy idő után teret engedve az egyre jobban elhatalmasodó szenvedélyének ismét becsúsztam a medencébe, Andit pedig kiemeltem a partra. Zsuzsa mintha csak erre várt volna azonnal lecsapott a punijára. Nemes egyszerűséggel az ölébe fúrta az arcát és igazán gyakorlott módon kényeztetni kezdte. Mögé helyezkedtem a csípőjénél kissé megemeltem, majd a farkam a sikamlós punijához illesztettem és szinte akadálytalanul belecsusszantam hátulról. A feszes kis punijában jó ideig elidőztem, miközben ő az Andiét egyre jobban feltüzelte. Időnként lejjebb kalandozva már a kis popójába is alaposan belenyalt.
- Gyere ki a partra Zsuzsa, hadd kóstoljalak meg én is!- szólalt meg egyszer csak Andi, a levegőt egyre szaporábban véve.

Zsuzsa amint kilépett a partra a formás combjaival az Andi fejét közrefogva, azonnal az arcára ereszkedett. Egy rövid nézelődés után csatlakoztam hozzájuk én is. A barátnőnk újra az ajkai közé vette a farkam és vad tempóban szopni kezdett. Miután alaposan leápolta, a puniját végig a feleségem arcára préselve megfordult rajta és most már csak egymással foglalkoztak. Rövidesen a kéjes zihálásuktól volt hangos az udvar. Szinte ugyan abban a pillanatban értek a csúcsra. Miután kissé kipihenték magukat, odajöttek hozzám és ajkaikkal ismét felváltva kényeztetni kezdtek.

Andi rövidesen külön vált tőlünk. Leült az egyik székre és miközben figyelt minket a punijával kezdett játszadozni. Zsuzsa eközben továbbra is bámulatos ügyességgel szopta a farkam. Lefeküdtem a fűre, ő pedig azonnal fölém került és hosszan lovagolni kezdett rajtam. Majd négykézlábra helyezkedett úgy, hogy végig Andit nézhesse és ismét magába fogadott. Élvezet volt hátulról a szűk kis punijába hatolni. Rövidesen újabb orgazmus kapujába ért. Testével vadul ficánkolt rajtam miközben újra és újra elélvezett.

Miután a légzése helyreállt lecsúszott rólam és a nedveivel bőségesen eláztatott farkamat mámorosan szopni kezdte. Andi a kis játéka közben továbbra is élvezettel nézte, ahogy a barátnője bámulatos ügyességgel kényeztetett. Zsuzsa az érzéki szájával őrjítő dolgokat művelt. Felváltva szívta, szopta az egyre jobban pulzáló farkamat. Apró nyelvével időnként le-felcsúszkált a makkom és a fenekem között. Amikor az igencsak alapos nyelvmunkája következtében megjelentek az első cseppek a farkam hegyén, a pici nyelvével először alaposan szétkente azt a makkomon, majd ismét az ajkai közé fogadott.

Amikor érzékelte, hogy a heréim egyre jobban felhúzódnak, a makkom is egyre jobban megduzzad, kivette a szájából a farkamat, és mint ahogy azt a pornófilmekben látni, a tátott szája előtt a kezével ütemesen verni kezdte azt.
Az első sugár elemi erővel tört elő belőlem. Egyenesen a szájába spriccelődött, amit azonnal le is nyelt. Majd vadul bekapta a farkamat és az újabb adagokat már egyenesen a torkába pumpálhatta az ügyes kezével. Élvezettel nyelte az újabb és újabb adagokat. Miután alapos munkát végezve az utolsó cseppeket is eltüntette, egy bájos mosoly kíséretben tovább kényeztetett, mint aki sosem tud eltelni vele. Közben Andi is odajött hozzánk és egy apó csókot lehelt a vendéglátónk nyakára majd hosszan kéjesen megcsókolta. Ő is részesedni akart a férfi nedűből, ugyanis rendkívül élvezi, ha a nedvemet egy másik nő ajkain keresztül ízlelheti. Én örülök egyébként ennek a szokásának a legjobban. Imádom, amikor a sperma áztatta női ajkak előttem csókra fonódnak.

1_1.jpg

A lányok ezt követően felém fordultak és kétleheletnyi puszit követően, Zsuzsa azonnal megjegyezte:
- Amikor felhívtalak nem is gondoltam arra, hogy ilyen kellemes időtöltésben lesz részem. Az igazat megvallva egy régi kedves álmom vált ma valóra. Egyszer álmomban már szeretkeztem veletek. De ezt sosem mertem elmesélni neked, még annak ellenére sem, hogy sokszor a szex volt a kis csevegéseink tárgya.
- Legalább egy kis célzást tehettél volna ebbe az irányba – válaszolta nevetve a feleségem – ugyanis a férjemmel már mi is, szívesen eljátszadoztunk volna veled.

Igaza volt Andinak. Zsuzsát megismerve hamar egyetértettünk abban, hogy alkalom adtán mindketten szívesen szeretkeznénk vele. Tudtuk, hogy ez valamikor úgyis be fog következni. Azonban egyáltalán nem akartuk a dolgot siettetni, és lám nekünk lett igazunk. Zsuzsa mivel elég sokat van egyedül, és úgy mellékesen közben megtudta, hogy a férjének van egy nála valamivel fiatalabb barátnője, azóta már minden bűntudat nélkül, napjainkban is szívesen csatalakozik hozzánk. Igazán remek szerető.