Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexmagazin - a szexoldal

2018\03\14

Nagy picsa

Nagy picsa mutogatja magát. Kattints a képre a videóhoz.

exsuna-meztelen1497174590.jpg

szex pornó szexfilm pornómozi

2018\03\06

Megbaszva

A történet úgy kezdődött, hogy megjött, úgyhogy kezdetét vette az önmegtartóztatásom. Tudom én, hogy hülyeség ilyenkor nem szexelni, pláne ha van rá így is jelentkező, de ilyet max kapcsolatban vagy már nagyon hosszú ideje meglévő szexpartnerekkel szoktam csak csinálni, a kölcsönösség meg a bizalom végett.

Szóval megvolt, nagyon dughatnékom volt már, ahogy teltek a napok. Jácint is szeretett volna dugni. Engem, egy hármas keretében egy másik csajjal együtt. Mondom neki, majd menszesz után, és nem hármasban, mert nekem utána férfi kell, meg tesztoszteron, és hogy rendesen meg- és szétbasszanak. Nyugtázta a dolgot, szombat lesz a napja ennek, állapodtunk meg.

Én gyakorlatilag már téptem a centit, hogy legyen már szombat és jaj de jó lesz. Szombat reggel sms ébreszt, hogy akkor ma és akkor lenne haverja is. Hát mondom jó, férfiből van az is, tesztoszerton jön abból is, ám legyen. Délután jön plusz infó, lenne még egy csaj, de ne aggódjak, majd csere. Nem örülök, kurvára nem, mi a faszért nem lehet érteni, hogy nem akarok csajt magam körül máma, csak faszt akarok látni, érezni, magamba fogadni!!!

Megérkezem este, kezdjem haverjával, mondja Jácint, Ok. Hozzá fogunk. Cuki srác, kicsit zavarban és hát rám bízza mit hogy. Fasza, hogy lesz ebből így leteperés meg falhoz vágva szétbaszás stb? Egy idő után farkával is gondok vannak, csuda jó, elkezdem szopni. Megjelenik Jácint a másik csajjal. Nagyon nyomulna rám a nő, én meg mondom, köszi nem, de a fiúk is imádják, tudom, akkor sem...

Átmegyünk Jácinttal, leszopom, elkezd dugni, végre már valami igazán jó is történik az estébe, kis idő után lelép, hogy akkor most neki meg haverjának kell dugni a csajt kicsit, mondom ok... Kis idő után visszajön, havernak nem áll fel, zavarja ha ő is ott van. Megint hozzá fogunk, isteni, kurvajól csinálja, élvezem megint. Na akkor cseréljünk.

Átmegy másik nőhöz, jön haverja. És itt jön kálvária. Az istennek nem akar kemény maradni a farka. Ha szopom kemény, de mihelyst dugásra kerülne a sor, lankad. Na akkor szopjam le, és akkor elmegy így. Én csak szopom, szopom, még mindig szopom, semmi... Jó fél óra után na akkor dugjunk megint hátha majd most, végül hátulról elkezdi dugni a fenekem és így végre elélvez. Ekkor Jácint vissza jön szobájába, hogy na akkor szoba csere és menjek én is. Egy faszt, ez most komoly???

Átmegyünk tévézünk, közben nekem az jár a fejemben, hogy ez most tényleg teljesen komoly, hogy egy idegen faszival nézek TV-t, na most kéne elindulni haza, de hátha majd még Jácint. Közben haver úgy érzi, kész a második menetre, de akkor ezt is kezdjük úgy, hogy akkor szopom. Hozzáfogok, megint, lovagoljam meg, OK, görcsöt kap lábam, jó akkor majd lesz felül, mire alákerülök, megint nem áll a farka baszki... Ekkor másik csaj elköszön, haver konstatálja neki ez már nem fog ma menni, Jácint meg közli, hogy másik bige kizsigerelte, már neki se. Hát a jó picsába már... így lett a nagyon várt szétbaszásomból egy alapos átbaszás, köszönhetően a saját hülyeségemnek is. Legközelebb, ha csak faszt akarok látni, és megemlíti egy pasi, hogy jön még egy csaj, na itt lesz az, hogy kellemes időtöltést kívánok neki hozzá és felhívom azt a pasit, aki megadja nekem, ami kell, de nagyon!!!

 

szex pornó szexkép szextörténet napicsaj magyar szex szex történet xxxx

2018\03\06

Szopós szex

Meztelenül ültem a kanapén, Evelin épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Evelin élvezettel probálgatta, mennyi ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam.

 

 

Meztelenül ültem a kanapén, Evelin épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Evelin élvezettel probálgatta, mennyi ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam.
Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a farkamon, és mikor Evelin felnézett rám a mogyoróbarna szemeivel, hogy lássa a reakciómat, nagyon elragadó volt. Istenem, de jó volt! Imádott szopni. Kinyúltam a kávézóasztalhoz, és odaadtam Evelinnek a kedvenc vibrátorát. Kis barátja ott zümmögött mélyen az ágyékába fúrva, miközben Evelin a farkamat nyalogatta.

A szemem sarkából mozgást észleltem a falon lévő tükörben. Majdnem infarktust kaptam, amikor rájöttem, hogy valaki néz minket az ablakon át! Már azon voltam, hogy felugrok és szembeszállok a kukkolóval, amikoris megszületett bennem a felismerés... Maria volt az, a lány a szemközti házból. Csak 14 volt és elképesztően gyönyörű. Gyakran fantáziáltam róla, amikor a medencénk körül játszadozott bikiniben. De nézzünk szembe a tényekkel, még csak 14 volt. Én tisztán láthattam őt a tükörből anélkül, hogy ő látna engem. Nem voltam benne biztos, hogy azért érzem magam ördögien rossznak, amiért a tinédzser lány nézett minket, vagy mert láttam, mint dörzsöli Maria az ágyékát. Evelinnek sejtelme sem volt róla, hogy néznek minket, es úgy döntöttem, hogy nem is szólok róla neki. Jó kis lotyó volt a magánéletben, de mások előtt visszafogta magát. Miközben szívta a 19 centis faszomat, tudtam, hogy már nem bírom sokáig magamban tartani...

Maria pár méter távolságból figyelte a mohó szájban el- el tünedező farkamat. Miközben Evelin a farkamon lógott, Maria végig minket nézett. Éreztem, hogy már nem tart sokáig ez az erotikus élmény. Felálltam a kanapé mellé, kicsit jobbra fordultam, jobb kilátást biztosítva Marianak. Istenem, mit gondolhat. Maria egy kedves, katolikus lány volt, és biztos voltam benne, hogy még soha nem látott olyasmit, amilyet most. Bizonyára nagy forróságot érezhetett, miközben kezével a bugyija mélyén szorgoskodott. Evelin hevesen mozgotta a vibrátort ki- be, tudtam, hogy mindketten közel járunk az orgazmushoz. Amint meghallottam Evelin ismerős nyögését, kihúztam kéjpálcámat, és célba vettem vele várakozó száját.

Olyan ideges voltam a gondolattól, hogy Maria néz minket, hogy első lövésemmel az csak az arcát találtam el. Második lövésem tökéletesre sikerült, és Evelin csak szopott, és szopott egészen addig amíg az utolsó cseppektől is megszabadított. Végül lerogytam a kanapéra, a tükörbe néztem, de Maria már nem volt ott. A következő nap szombat volt, Marylin elment dolgozni. Nem telt el öt perc, és csengetett valaki... Maria volt az, a sárga, szűk bikinijében. A vékony anyag olyan szorosan körbe ölelte őt, hogy tisztán láthattam puncija körvonalait. Nem voltak nagy mellei, de én mindig is kedveltem a kis melleket. Behívtam, - arra gondolva, hogy esetleg használni akarja a medencét- és megkínáltam egy kólával. Maria valahogy a beszélgetésünket a szex felé terelte, és egyszer csak arra kért, hogy tanítsam meg szopni! A hangom is majd elakadt tőle. Itt volt ez az elképesztő tinédzserlány a szexi kis bikinijében, és le akart szopni. Mit mondhattam volna? Hát persze, hogy igent. Az emeleten, a hálószobában nem tartott soká, hogy beinduljak. Lassan akartam csinálni, kiélvezve a szűz száj nyújtotta örömöket, de Maria teljesen ki volt éhezve a szexre. Mikor ledobtam az alsómat a földre, és megmutattam neki gigászi méretű farkamat, szemein megilletődöttség tükröződött. Óvatosan kinyúlt érte, hogy megérintse, én meg megragadtam hátulról a lány fejét és lassan ráhúztam szerszámomra. Először csak a végét vette a szájába, és éreztem, amint nyelvével nyalni kezdi. A kurva életbe!

Ez a lány istenadta tehetség, kimondottan szopásra született. Aztán megmutattam neki, hol a legérzékenyebb, és hogy hogyan cirógassa golyóimat szopás közben. Egyre mélyebbre és mélyebbre csúsztattam rudamat, míg majdnem az egészet be nem nyelte. Szemei közben kidülledtek! Micsoda látvány! Lenyúltam és kicsatoltam a fürdőruha felső részet. Az a földre hullott. Maria kis mellei rózsaszín, hegyes mellbimókban végződtek. Megfogtam mindkét kezét, és a melleire tettem őket, majd azt mondtam neki, hogy tegye nekem igazán keménnyé őket. Hihetetlenül erotikus látványt nyújtott, ahogy az ujjaival húzgálta, és csipkedte a mellbimbóit, miközben feje le- fel mozgott.

Az ágyhoz mentünk, én terpeszbe álltam Maria előtt, és bámultam csodálatos testét és annak tükörképét a tükörben. Egy nedves foltot láttam a hátsófelén. Egyik kezét a lábai közé irányítottam. Egy pillanatig sem habozott, azon nyomban elkezdett játszani magával. Lehúztam róla a bikini alsó részét és lassan széjelebb tártam a térdeit. Fantasztikus látvány volt. Maria pináját csak egy kis barackszínű szőr fedte, csillogó nedv vonta be. Ujjai a sima szeméremajkakat dörzsölték, és nem tudtam eldönteni, hogy vajon a kezeit figyeljem- e, vagy a száját a farkamon. Lenyúltam, és megragadtam picinyke melleit, elkezdtem húzogatni őket, mintha tejet fejnék. Csípője meg- meg emelkedett, amint élvezett, én meg eközben a mellbimbóit gyömöszöltem olyan erővel, ahogy csak tudtam.

Egy hosszú, lassú nyögés rezegtette meg szájában a farkamat, és én is majdnem elélveztem. Amint az orgazmusa alábbhagyott, Maria kezeit a felpuffadt golyóimra helyeztem, és azt mondtam neki, hogy most különleges csemegében lesz része. Kis ujjai a heréimen rángatóztak, miközben szájával derekasan szopott... készen álltam, hogy elsüssem a nagyágyut. Maria csiklója vörös volt, és nedves miközben ujjaimmal jól megdolgoztam, két ujjamat pedig mélyen belemártottam hüvelyébe. Gyönyörű látvány volt, ahogy szűk kis pinája összehúzodik miden egyes döféskor.

Gyorsabban és gyorsabban. Hirtelen mindketten elélveztünk. Maria kitárta száját, amint az első adag geci befolyt a szájába és végigcsordult az állán. De máris a következő lövésre készült, nyelvével körbenyalogatta szerszámomat, és szopott, szopott egészen az utólsó cseppig. Kimerülten, álomba merültünk egymás karjaiban.

A nyár hátralevő részében Maria mindig átjött játszani, amikor a feleségem elment hazulról. Soha nem basztam meg. Azt hiszem egy kicsit bűnösnek éreztem magam a fiatalsága miatt. A leckéi folytatódtak: megismertettem a vibrátorokkal es azzal, hogy hogyan izgasson fel egy férfit a látványával. Imádott maszturbálni előttem és ez a látvány soha nem hagyott engem hidegen. Maria egy bámulatos exhibicionistává lett. A nyár vége felé már ő szolgált nekem néhány meglepetéssel. Később a vibrit felcserélte banánnal, fésűvel, uborkával, sőt még egy borosüveggel is. Minden egyes találkozásunk kölcsönös kielégüléssel végződött.

szex pornó xxx szexkép szextörténet arcra szex történetek